FIRA esFERa

Fira d’Associacions Arts Escèniques

PROJECTES AMB ALTRES ENTITATS

Les associacions que formen part del conveni signat amb l’Ajuntament de València dins del TEM organitzem la FIRA ESFERA D’ASSOCIACIONS D’ARTS ESCÈNIQUES.

objectius

  • Mostrar qui som i què fem les associacions d’arts escèniques valencianes.Incidir en el treball de barri, on les arts escèniques participen del desenvolupament cultural a una escala menuda però imprescindible.
  • Crear un espai d’intercanvi i comunicació entre les arts escèniques i la vida associativa i cultural del barri.
  • Continuar explorant maneres d’apropar la pràctica escènica des del teatre, el circ i la dansa.
  • Obrir espectacles i activitats de les nostres associacions a la ciutadania.Un dels objectius és l’agermanament de les arts escèniques.
  • Volem obrir esta FIRA a totes les associacions del sector que vulguen participar-hi.
fira esfera

MITJANS MATERIALS I HUMANS

Tenim a la nostra disposició les gestores de cadascuna de les associacions impulsores, que treballaran conjuntament organitzades per la figura d’una coordinadora. A este equip se sumarà un/a tècnic/a, un/a responsable de producció i logística, un/a responsable de comunicació i xarxes socials i un/a tècnic/a audiovisual per a la realització de fotografies i l’edició de vídeos promocionals i de resum de la fira.La realització dels estands i del material de comunicació i difusió anirà a càrrec de cada associació.

2021: III FIRA esFERa

19 de juny de 2021 en Teatre el Musical. Més info en ACTUALITAT

2020: II FIRA esFERa

La FIRA es va celebrar el 18 de setembre de 2020. La FIRA és una mostra del que som de dues maneres: d’una banda, mitjançant estands informatius i visuals de les nostres activitats i dels associats i, d’altra banda, amb la mostra de números curts d’espectacles de teatre, circ, dansa i lectura