área sindical

ÀREES DE TREBALL

L’APDCV treballa en la defensa i millora dels drets laborals dels professionals de la dansa valencians.

L’APDCV treballa conjuntament amb altres associacions i sindicats de les arts escèniques per sumar esforços i trobar punts en comú de les problemàtiques que ens afecten amb l’objectiu final d’aconseguir un Estatut de l’Artista que dignifique la professió.
Actualment formem part de CONARTE – Confederación de Artistas Trabajadores del Espectáculo, una plataforma unificada de Sindicats i Associacions d’intèrprets de les arts escèniques de tot Espanya.

També som co-fundadores de Danza-T, Red de trabajadores de la danza. Una plataforma formada per set associacions de el sector de la dansa a nivell estatal: DANESGA, PAD, APDCAN, APDCM, APdC, Adde i APDCV.

La finalitat de Danza-T és la promoció, representació i defensa dels interessos econòmics, socials, professionals i culturals dels professionals de la dansa. L’objectiu és l’establiment d’un marc de col·laboració en activitats de promoció, representació i defensa dels interessos dels professionals de la dansa. Entre totes les associacions Danza-T representa més de 1.300 professionals de la dansa a l’estat espanyol.