2021: III FIRA esFERa

A 2021 hem gaudit de la III Fira a la Mutant el dia 18 de juny.

 

PROGRAMACIÓ

10h. TROBADA ENTRE ASSOCIACIONS

Espai de xarrada, d’escolta i de sinergies. La trobada va ser facilitada per Emma Luque, facilitadora, educadora popular i formadora a nivell internacional, en el marc de projectes de desenvolupament comunitari, resolució de conflictes, acompanyament psicopedagògic, emprenedoria social i comunicació no violenta, des de la investigació corporal i emocional.

 

12h. “EFECTO SIAM”, de Colectivo Sin Par

Peça curta de dansa contemporània inspirada en la història dels siamesos Chang i Eng Bunker, que explora el concepte d’unió física entre dues persones a través d’un debat mut, emfatitzant així en la dependència inherent de dos éssers humans que van arribar al món dins de la mateixa pell.

 

12:30h. TAULA REDONA DE LES ESCOLES D’AAEE

Després d’una jornada de reflexió prèvia, duta a terme per representants de les escoles d’AAEE Valencianes, es presentaran en la taula redona de la III Fira EsFERa els següents resultats:

  • La visibilització de la realitat que viuen les escoles d’AAEE a la Comunitat Valenciana.
  • Les possibilitats i/o alternatives per a resoldre les dificultats que trobem al “PROJECTE DE DECRET del Consell, pel qual es regula a la Comunitat Valenciana l’ensenyament no formal de la música i de les arts escèniques en escoles específiques”.
  • Els objectius, com a centres docents, a mig-llarg termini.

Es va aprofitar la jornada per a crear sinergies entre els i les professionals del sector, tant del pla civil com de l’institucional.

 

16:30h. MOSTRA/XARRADA DELS TALLERS REALITZATS PRÈVIAMENT

 

19:00h. “PEUS DALT”, d’Spinish Circo

Cinc individus ens embarquen en un viatge entre l’individu i el col·lectiu; compartint diferents universos en un espai comú, en el qual la confusió de la nostra pròpia identitat es relaciona amb l’alteritat i les personalitats dels altres. Expressant-se i relacionant-se a través del circ, el teatre, el moviment i la veu com a llenguatge en la cerca d’un mateix objectiu; sobrepassar l’individu i eixir de l’anonimat. Aconseguirem despertar?