Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CABANYAL INTIM

maig 5, 2022 - maig 15, 2022

 

CABANYAL ÍNTIM 

DEL 5 AL 15 DE MAIG 

 

Cabanyal Íntim és un festival urbà i de proximitat, organitzat per la companyia Francachela Teatro, centrat en les arts escèniques de caràcter íntim, proper i experimental. Des de 2011, se celebra de forma anual, al llarg de dos caps de setmana consecutius, a l’interior de les cases i altres espais singulars del Cabanyal, antic barri de pescadors de València que, fins a finals de 2015, va estar amenaçat de demolició per l’especulació urbanística municipal, amb el consegüent espoli, marginació i degradació activa del mateix.

Dissenyat per a tots els públics, el nostre festival ofereix noves experiències escèniques traçant un itinerari pel barri amb espectacles contemporanis de diverses disciplines —teatre de text, físic, d’objectes i gestual, dansa, circ contemporani, performance, clown, música, cabaret underground, vídeoart, poesia dramatitzada, titelles…—, amb l’objectiu de potenciar un diàleg entre la cultura teatral emergent i la idiosincràsia d’un barri, la seua història i els seus habitants.

Les propostes que presentem van més enllà de les fórmules i els llenguatges convencionals, representant-se en espais domèstics cedits de forma altruista pels mateixos veïns. Salons, dormitoris, cuines, banys o terrasses es transformen per uns dies, al costat d’altres llocs inusuals, en l’escenari dels muntatges més atrevits i innovadors.

 

TOTA LA INFO 

Mostra els detalls

Inici:
maig 5, 2022
Finalització:
maig 15, 2022
Categories d'Esdeveniment:
, ,
http://cabanyalintim.com/que-es-el-festival-cabanyal-intim/

Recinte

Cabanyal Íntim
Visualitza el lloc web de Recinte