ARTISTES SELECCIONADES 1º EDICIÓ ARRELANT DANSA ALACANT

1ª EDICIÓ ARRELANT DANSA A LA PROVÍNCIA D’ALACANT

Ja tenim les artistes seleccionades

Lucía Jaén, Alexander Espinoza, Malena Albarracín i María Peredo

 

 

 

Amb l’objectiu de generar nous contextos de treball i possibilitats artístiques per als nostres sòcies, APDCV impulsa, amb el suport de l’Institut Valèncià de Cultura (fons Next Generation), la primera edició de les Residències Artístiques en l’entorn rural a la província d’Alacant.

Aquesta edició a la província d’Alacant es desenvoluparà del 13 al 19 de novembre La Vall d’Ebo i a dos municipis de La Vall de Gallinera.

Lucía Jaén, Alexander Espinoza, María Peredo i Malena Albarracín seran les artistes que activaran aquests espais, dos artistes a La Vall d’Ebo i dos a La Vall de la Gallinera amb l’acompanyament de Marta García Navarro.

Les artistes treballaran en aquests espais durant una setmana on es realitzaran tallers on compartir el seu treball amb les persones dels municipis, el divendres es realitzarà un dia de trobada entre artistes que treballen amb el patrimoni natural i històric, a més el cap de setmana es realitzara una mostra del treball a cadascun dels espais.

Aquestes residències pretenen promoure la creació artística en espais no convencionals i en connexió amb realitats perifèriques i les seues comunitats, fomentant el bescanvi entre els i les artistes i les comunitats que les acullen i creant connexions amb públic local i d’altres territoris.

Molt aviat més informació