RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA

RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA

REDESCOBRINT I VALORANT EL PATRIMONI HISTÒRIC I CULTURAL A TRAVÉS DEL COS

Amb l’objectiu de generar nous contextos de treball i possibilitats artístiques per als nostres socis i sòcies.

APDCV impulsa, amb el suport de la Diputació de València*, la primera edició de les Residències Artístiques en l’entorn rural, ARRELANT DANSA.

*Ajudes a la producció, sostenibilitat i activitats pròpies del col.lectiu a la provincia de València per un import de 15.000€.

Aquest projecte de residències artístiques es desenvoluparà al mes de setembre en dos municipis de la subcomarca de la Baronia, al Camp de Morvedre, per tal de promoure la creació artística en espais no convencionals i en connexió amb realitats perifèriques i les seues comunitats, fomentant el bescanvi entre els i les artistes i les comunitats que les acullen i creant connexions amb públic local i d’altres territoris.

En aquesta edició, comptem amb el comissariat dels nostres socis Alex Guerra i Pere Bodí, Hort-Art, els quals compten amb l’experiència del seu projecte de Residències Relacions Geològiques d’Amor a Faura.

A cada poble una companyia/artista residirà durant cinc dies i adaptarà el seu material coreogràfic a edificis, espais o cases en desús en una modalitat de site-specific que pretendrà habitar-los amb el gest donant-li vida amb el cos que dansa.

Cadascuna de les estades artístiques es conclourà amb una mostra oberta, i les i els artistes compartiran els seus processos creatius que giraran al voltant de la capacitat de resignifació dels espais quotidians mitjançant el cos.

A qui està dirigit

A ballarines, ballarins, coreògrafes, coreògrafs, professionals del camp de la dansa i les arts performatives, sòcies i socis de l’APDCV  interessades i interessats en el diàleg de la seua pràctica artística amb l’entorn rural i patrimonial.

TOTA LA INFO A CONTINUACIÓ: 

RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA (2)