JORNADES DE LA SALUT DE LA DANSA

Projectes APDCV

Les Jornades de la Salut de la Dansa s’organitzen des de l’any 2008 a través de l’APDCV per a la formació i el reciclatge formatiu dels nostres associats, així com de la resta de professionals de la dansa i de sectors relacionats. Les jornades introdueixen diverses tècniques i estudis que concerneixen la salut global del professional, independentment del seu perfil laboral, del seu estil o de la seua disciplina de dansa i que la formació reglada vigent no aborda de manera concreta.

EDICIONS

jornades de la salut de la dansa

XIV JORNADES DE LA SALUT DE LA DANSA 2021

22 i 23 d’octubre 2021

Les Jornades de la Salut de la Dansa s’organitzen des de l’any 2008 a través de la APDCV per a la formació i el reciclatge formatiu dels nostres associats, així com de la resta de professionals de la dansa i de sectors relacionats. Les jornades introdueixen diverses tècniques i estudis que concerneixen la salut global del professional, independentment del seu perfil laboral, del seu estil o de la seva disciplina de dansa, que la formació reglada vigent no aborda de manera concreta.

Enguany aquestes jornades han estat creades al costat del ISEACV i al CSDV , i donen resposta a una realitat de molts professionals de la dansa que treballen dia a dia en contextos socials, acadèmics i comunitaris.

XII JORNADES DE LA SALUT DE LA DANSA 2020

jornades de la salut de la dansa

Les Jornades de la Salut de la Dansa han posat el focus en l’ Impacte de la situació derivada de la Covid19 en els Ensenyaments de DansaEnguany.

S’ha desenvolupat una trobada online amb diferents professionals dels ensenyaments de dansa. Aquestes jornades han girat entorn de l’impacte de la Covid19 en aquests entorns d’ensenyances artístiques.Amb la participació de: Sonia González (Escola de Dansa Pilar Sánchez) , Susana Rodrigo (Conservatori Professional de Castelló) , Cristina Puchades (Institut de dansa educocreativa i social de Xàtiva) , Amparo Ferrer (Botànic Espai de Dansa). Amb la col·laboració de: Antonio Jumilla (Escola Municipal de dansa de Borriana) i Miguel Tornero (Conservatori Professional d’Alacant). Han estat moderades i dirigides per Alicia Herrero.