PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES V FESTA DELS PREMIS APDCV

 

V Edició Festa dels premis APDCV 2023 

    Fase 1: Presentació de candidatures

 

En 2023 celebrem la V Edició dels Premis APDCV,  amb l’objectiu de promoure el reconeixement i la visibilitat del sector, el treball de totes les persones professionals de  la dansa valenciana i servir d’estímul a les trajectòries dels creadors, intèrprets i docents de la dansa, perfils professionals als quals APDCV representa.

 

El formulari que adjuntem correspon a la FASE I en què els participants podran presentar candidatures en cadascuna de les 6 categories (intèrpret, creador/a, docent, investigador/a, projecte pedagògic i projecte social). Els participants podran proposar fins a un màxim de 3 candidatures per categoria.

Fins el 4 de setembre (23:59) estarà oberta aquesta primera fase. Després es validaran les diferents candidatures i els socis i sòcies de l’APDCV podran participar en la votació final de la Festa dels premis APDCV 2023.

La festa dels premis APDCV 2023 es celebrarà el proper 4 de novembre e 2023 a Espai LaGranja sota la direcció artística de Carmela García, Alexander Espinoza i Kiko López.

 

FORMULARI CANDIDATURES