OBERTA CONVOCATÒRIA CIRCULA! 2023

OBERTA CONVOCATÒRIA CIRCULA! TREN DE LA CREACIÓ I LA FORMACIÓ A DANSA 

NOVETATS 2023 

 

 

 

Des d’avui és oberta a la convocatòria de propostes per a la novena edició del CIRCULA! Tren de creació i formació a Dansa, una iniciativa impulsada per diferents associacions de professionals de la dansa de l’Estat espanyol que té l’objectiu de fomentar la investigació, la creació i la visibilitat de processos creatius, i facilitar la mobilitat de les nostres professionals associades.

Per a aquesta edició del 2023, la convocatòria introdueix una modificació substancial de les seves bases, contingut, enfocament i objectius del programa, obrint dues modalitats al projecte. La modalitat que afecta les persones associades a l’APDCV és la modalitat A, destinada a residències artístiques de creació.

Integren aquest projecte la Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), la Asociación de Profesionales de la Danza en la Comunidad de Madrid (APDCM), la Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Va­lenciana (APDCV), la Asociación de Profesionales de la Danza del País Vasco (ADDE), la Asociación Andaluza de Profesionales de la Danza (PAD), la Asociación de Profesionales y Usuarios de las Artes del Movimiento de Murcia (Unión Danza Visible), la Associació de Professionals de la Dansa de les Illes Balears (APDIB) y la Plataforma artes do movimiento de Galicia (PAM).

 

Termini per presentar candidatura fins el 5 de març!

Convocatoria Circula! 2023