JA TENIM LA DIRECCIÓ ARTÍSTICA DE LA V FESTA DELS PREMIS APDCV

DIRECCIÓ ARTÍSTICA V FESTA DELS PREMIS APDCV 

Carmela García, Alexander Espinoza i Kiko López

El 4 de novembre de 2023 en Espai LaGranja tornarem a celebrar la dansa juntes. Enguany canviem l’espai i el format, obrint les possibilitats d’aquesta jornada. El pròxim 4 de novembre les encarregades de decidir aquesta programació seran Carmela García, Alexander Espinoza i Kiko López.

 

La direcció artística de la V Festa del Premis APDCV ha estat seleccionada per convocatòria pública per a sòcies d’APDCV. Després de l’estudi de les propostes rebudes, la Comissió conformada per Guillermo Arazo, Pere Bodí, Aloma Escuder i Ana H. Lorenzo (amb veu, però sense vot), han decidit que la proposta seleccionada siga “Escape Room” presentada per Kiko López, Alexander Espinoza i Carmela García.

S’ha valorat molt positivament la possibilitat d’estendre i utilitzar tot l’espai de LaGranja habitant-lo tot el dia, la representació de sòcies de diferents territoris i la col·laboració entre creadores de trajectòries i llenguatges diferents.

 

 

En 2023 celebrem la V Edició dels Premis APDCV amb l’objectiu de promoure el reconeixement i la visibilitat del sector, el treball de totes les persones professionals de la dansa valenciana i servir d’estímul a les trajectòries dels creadors, intèrprets i docents de la dansa, perfils professionals als quals APDCV representa.

La vinent setmana des d’APDCV eixirà la convocatòria de la primera fase on es podran presentar candidatures en cadascuna de les 6 categories (intèrpret, creador/a, docent, investigador/a, projecte pedagògic i projecte social). Els participants podran proposar fins a un màxim de 3 candidats per categoria.

La FESTA dels premis APDCV naix amb els objectius de:

  • Reconéixer la labor, la trajectòria i el treball dels artistes i professionals de la dansa a la Comunitat Valenciana
  • Aconseguir la implicació, participació i el reconeixement dels professionals de la dansa valencians per part de la
  • ciutadania i de les institucions públiques com a agents articuladores del sector.
  • Apropar l’APDCV con un espai de totes, participatiu i canviant.
  • Viure els espais de la dansa i voltants com casa nostra.
  • Estar juntes, escoltar-nos i conéixer-nos més.

 

Ens veiem el 4 de novembre a Espai LaGranja!