Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

XIII EDICIÓ RUSSAFA ESCÈNICA

setembre 20, 2023 - octubre 1, 2023

XIII EDICIÓ DE RUSSAFA ESCÈNICA_TREZTE

DEL 21 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE 

 

 

Tretzena edició del Festival. Normalment se celebren els múltiples de 5 o de 10. A Russafa Escènica decidim enguany però celebrar els tretze anys com fent-li una broma a la sort. Conscients de la sort que hem tingut de poder mantindre-nos tretze anys malgrat els entrebancs.

La sort d’haver conformat un equip que resisteix en el temps, a vegades més pel compromís amb allò positiu que aporta el Festival a la societat civil i a la professió, que pel rendiment econòmic.

La sort d’encetar any rere any projectes més engrescadors que posen la cultura, la ciutadania, la participació i la professió de les arts escèniques al centre, tot experimentant i contrastant prototips de gestió de la cultura que acaben per ser assolits fins i tot per les institucions públiques com a models.

La sort de comptar amb un públic fidel i la de prendre riscos per en trobar cada any noves audiències. La sort de comptar amb col·laboradors institucionals, tradicionalment fora del camp de les arts escèniques, que veuen en el Festival un compromís real amb la societat i la cultura. La sort d’afavorir l’entrada al món del treball i la creació de professionals que comencen, cada any amb més recursos, i poder veure amb el pas dels anys la seua evolució artística. La sort de poder oferir un ventall de possibilitats estètiques, de formació i d’entreteniment.

La sort de poder mantindre-nos al nostre barri i aconseguir tindre un ample ressò a tota la ciutat. La sort de fer barri i fer ciutat.

La sort de poder sostindre les envestides de la mala sort. Però per sobre de tot, la sort de no tindre por a la mala sort.

Li peguem la volta al tretze.

TOTA LA PROGRAMACIÓ 

Mostra els detalls

Inici:
setembre 20, 2023
Finalització:
octubre 1, 2023
Categories d'Esdeveniment:
,
https://russafaescenica.com/es/programacion-actividades/progact-programacion/