Setmana del Dia Internacional de la Dansa 2021

“LA DANSA ESTÀ ACÍ”

La programació creada per a la Setmana Del Dia Internacional De La Dansa 2021 ha estat marcada per una situació d’incertesa i canvis per al professional de la dansa.  Ha sigut un any amb molt de treball i ens haguera encantant poder compartir presencialment aquest dia. Celebrar la Dansa juntes. Així l’hem celebrada enguany: 

Enguany posem el focus en la formació i en l’educació, fent un reconeixement a les Escoles de dansa i als Conservatoris Professionals i Superiors de tot el territori valencià. Celebrem amb ells el Dia Internacional de la Dansa com a agraïment a la seua labor en l’acompanyament de futurs professionals i docents.

 

Accions de l’APDCV en torn al Dia Internacional de la Dansa 2021

El dilluns 26 va ser el dia de les Escoles de Dansa. A les 12h vam publicar conjuntament totes les escoles associades, el vídeo produït per APDCV i dirigit per Tomás Verdú i gravat i editat per Nurovisuales per a posar en valor i reconèixer el treball de les Escoles de dansa. A més publicarem en comunicat de la Comissió d’Escoles de APDCV.

 

El dimarts 27 ens traslladarem a Alacant per a, al costat del Institut Valencià de Cultura, projectar el mediometraje “Paradis” dirigit per Gema Iglesias i Nacho Carrascosa dins del Festival Abril en Dansa. La projecció va ser per als Conservatoris Superior i Professional d’Alacant i amb una taula de trobada posterior entre joves professionals alacantins.

 

El dimecres 28 en el Teatre el Musical de València, es va presentar  la nova web de APDCV, més intuïtiva, pròxima i participativa. Pàgina creada per l’empresa Innobing, presentació a càrrec de l’equip de Gestió de l’APDCV i la sòcia Raquel Fonfría

 

El dijous 29, el Dia Internacional de la Dansa de 2021 hem presentat el treball “La Dansa està ací” produït pel IVC i ideat per APDCV amb la col·laboració de tots els Conservatoris de la Comunitat. Treball audiovisual produït per l’Institut Valencià de Cultura, creat per l’Associació de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana i realitzat per Noviembre Films.

La dansa és vida, és llibertat.
La dansa sempre estarà on tu estigues.
La dansa està ací.

Producció: IVC
Creació: APDCV
Realització: Noviembre Films
Música: Col·lectiu Penja’m
Encarregada de producció: Marta García
Veu en off: María Jose Chabrera

Hem de donar les gràcies als Conservatoris Superiors de Dansa de València i Alacant i als Conservatoris Professionals de Dansa de Alacant, València i Castelló. 

 

A més, el dia 29 d’Abril també s’ha publicat 1 minut amb l’APDCV.
1 minut amb la presidenta de l’Associació Ángela Verdugo. Hem de donar-li les gràcies pel seu treball incansable a l’APDCV. 

 

El DID 2021 també ha sigut molt important perquè s’ha presentat el primer comunicat conjunt de la Federació Danza-T escrit pel nostre president Mikel Aristegui, per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa 2021.

 

Consultar comunicat Danza-T