DANSEM JUNTES

DANSEM JUNTES A LA SETMANA DEL DID 2022

 

 

 

Estem molt contentes d’anunciar-vos que enguany DANSEM JUNTES a la setmana del DID.  L’IVAM, el TEM, la MUTANT i LaGranja, en col·laboració amb APDCV i AVED han creat una programació per aquesta setmana sota el lema DANSEM JUNTES.
Des d’APDCV vos convidem al fet que participeu en tota aquesta activitat organitzada per aquestes institucions.
Des d’APDCV organitzem: 

 

 LA DANSA QUE RESIDIX

 

 

28 D’ABRIL AL TEM DE 11:30 A 14:00

Un jornada en la que reflexionar entorn al concepte de residència amb professionals que les coneixen a prop i amb tot aquella persona interessada.

Obrirem un debat amb experts en residències del territori valencià en el qual crearem un concepte de residència a partir de l’experiència compartida. Crearem un diàleg entre espais residents, els propis residents, institucions que donen suport a aquestes pràctiques i altres agents involucrats.

Aquesta jornada està enfocada en un primer moment a espais que vulguen acollir residències i a creadors que vulguen conèixer més sobre aquest concepte.

 

LINK D’INSCRIPCIÓ 

 

 

LA DANSA QUE ENS REUNEIX

29 D’ABRIL A LA GRANJA A LES 9:30

En l’Assemblea General del 26 de febrer, es va acordar per unanimitat convocar una Assemblea extraordinària on tractar els punts del dia que per raons de temps van quedar sense parlar-se. Segurament és dels punts més importants, ja que és el de precs i preguntes, el de proposar, qüestionar, aportar i preguntar a l’APDCV per qüestions que ens interpel·len.

Per això, i amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, tindrem aquesta trobada assembleària en el Espai La Granja, el dia 29 d’abril a les 9,30h en primera convocatòria i a les 10h en segona.

Enguany el DID ho celebrem conjuntament amb l’IVAM, el Teatre El Musical i La Granja. Hem generat accions conjuntes sota un mateix lema, Dansem Juntes!

Us esperem a totes en l’Assemblea del 29 d’abril i després us convidem a passar el dia participant i formant part de les celebracions del DID en la Granja, espai que gràcies al treball de successives Juntes de APDCV, s’està convertint en l’Espai natural de la Dansa i el Moviment que tant desitjàvem.

 

 

LINK D’INSCRIPCIÓ