DANSEM JUNTES! 2022

DANSEM JUNTES 2022 

 

DANSEM JUNTES naix a 2022 a la setmana del DID.  L’IVAM, el TEM, la MUTANT i LaGranja, en col·laboració amb APDCV i AVED han creat una programació per aquesta setmana sota el lema DANSEM JUNTES.

ACCIONS APDCV DID 2022

Des d’APDCV vam organitzar:  

  LA DANSA QUE RESIDIX_28 D’ABRIL AL TEM DE 11:30 A 14:00

Un jornada en la que reflexionar entorn al concepte de residència amb professionals que les coneixen a prop i amb tot aquella persona interessada.

Obrirem un debat amb experts en residències del territori valencià en el qual crearem un concepte de residència a partir de l’experiència compartida. Crearem un diàleg entre espais residents, els propis residents, institucions que donen suport a aquestes pràctiques i altres agents involucrats.

Aquesta jornada està enfocada en un primer moment a espais que vulguen acollir residències i a creadors que vulguen conèixer més sobre aquest concepte.

 LA DANSA QUE ENS REUNEIX_29 D’ABRIL A LA GRANJA A LES 9:30

En l’Assemblea General del 26 de febrer, es va acordar per unanimitat convocar una Assemblea extraordinària on tractar els punts del dia que per raons de temps van quedar sense parlar-se. Segurament és dels punts més importants, ja que és el de precs i preguntes, el de proposar, qüestionar, aportar i preguntar a l’APDCV per qüestions que ens interpel·len.

Per això, i amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, tindrem aquesta trobada assembleària en el Espai La Granja, el dia 29 d’abril a les 9,30h en primera convocatòria i a les 10h en segona.

Enguany el DID ho celebrem conjuntament amb l’IVAM, el Teatre El Musical i La Granja. Hem generat accions conjuntes sota un mateix lema, Dansem Juntes!