3ª EDICIÓ ARRELANT DANSA

RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA

REDESCOBRINT I VALORANT EL PATRIMONI HISTÒRIC I

CULTURAL A TRAVÉS DEL COS

 

Amb l’objectiu de generar nous contextos de treball i possibilitats artístiques per als nostres socis i sòcies, APDCV impulsa la tercera edició de les Residències Artístiques en l’entorn rural, Arrelant Dansa a la província de València.

Aquest projecte de residències artístiques es desenvoluparà al mes de juliol i setembre en quatre municipis de la subcomarca de la Baronia, per tal de promoure la creació artística en espais no convencionals i en connexió amb realitats perifèriques i les seues comunitats, fomentant el bescanvi entre els i les artistes i les comunitats que les acullen i creant connexions amb públic local i d’altres territoris.

En aquesta edició, comptem amb el comissariat dels nostres socis Alex Guerra i Pere Bodí, Hort-Art, els quals compten amb l’experiència del seu projecte de Residències Relacions Geològiques d’Amor a Faura.

A cada poble una creadora/artista residirà durant una setmana i desenvoluparà un material coreogràfic en relació amb els edificis, espais o cases en una modalitat de site-specific que pretendrà habitar-los amb el gest donant-li vida amb el cos que dansa.

Cadascuna de les estades artístiques es conclourà amb una mostra oberta, i les i els artistes compartiran els seus processos creatius que giraran al voltant de la capacitat de resignifació dels espais quotidians mitjançant el cos.

3ª Edició RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA