GOL

GRUP D’OBSERVACIÓ LOCAL

PROJECTES AMB ALTRES ENTITATS

L’APDCV ha coordinat aquest projecte que va començar al gener de 2020.
G.O.L és un grup de treball transversal dirigit a professionals del sector de la dansa i el moviment o de branques artístiques vinculades, en qualsevol dels seus perfils (creadors, intèrprets, productors, gestors, coreògrafs, dissenyadors, docents…).La configuració del grup tracta de reunir perfils diversos en quants a categories professionals (capacitats), com a nivells d’experiència. El grup treballa amb la idea de la creació horitzontal de coneixement, on les diferents competències dels participants són aprofitades, compartides i valorades per tot el grup per a crear nous coneixements.El grup de treball té com a fi la realització d’una pràctica col·lectiva i al mateix temps que pot servir de suport al desenvolupament dels projectes individuals dels integrants del grup.
En aquest cas, l’IVC convida als deu participants a treballar sobre el concepte de residència. El procés ha involucrat a 7 experts (activadors), 5 institucions col·laboradores i 3 associacions professionals. Com a resultat el grup proposa la “Convocatòria Dual per a residències de recerca en arts vives”, dirigida a institucions interessades a acollir residències i a creadors i creadores amb projectes de recerca.

grupo observación local

Participants: Cristina Barbero, Andrea Torres, Elia Cervera, Pilar Martí, Marta Fernández, Norberto Llopis, María Tamarit, Marta García, Jessica Martín, Salva Alemany.
Diseny i mediació: Mónica Pérez
Coordinació: APDCV
Activadors: Nathalie Vautran (cia. Pierre Rigal), Rocío Pérez, Tatiana Clavel, Mireia Ferrer(Radicantes), Sonia Martínez, Nuria Enguita, Manuel Cuadrado.Instituciones colaboradoras: Acción Cultural Ayuntamiento de València, TEM, Bombas Gens, IVAM, Universitat de València, Comité Escèniques, AVED.

Noticias del proyecto

PROYECTO GOL

Lo APDCV ha coordinado este proyecto que se presentará el 3 de Julio en al Teatro Rialto a las 19 horas. El Grupo de Observación Local para la práctica Artística (GOL) es una metodología de trabajo...

leer más

Notícies del projecte

PROYECTO GOL

Lo APDCV ha coordinado este proyecto que se presentará el 3 de Julio en al Teatro Rialto a las 19 horas. El Grupo de Observación Local para la práctica Artística (GOL) es una metodología de trabajo...

leer más