PROGRAMACIÓ III FIRA ESFERA

JA ESTÀ ACÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA III FIRA ESFERA 

 18 de Juny al Teatre El Musical

 

 

Fira esFERa és el treball d’un conjunt d’Associacions d’Arts Escèniques Valencianes (APDCV, AVED, AVEET, APCCV i Comitè Escèniques) que busquem apropar el nostre treball a la societat creant un espai d’intercanvi i comunicació entre les arts escèniques i la vida associativa i cultural del barri.

 

PROGRAMACIÓ

10h. TROBADA ENTRE ASSOCIACIONS

Espai de xarrada, d’escolta i de sinergies. La trobada serà facilitada per Emma Luque, facilitadora, educadora popular i formadora a nivell internacional, en el marc de projectes de desenvolupament comunitari, resolució de conflictes, acompanyament psicopedagògic, emprenedoria social i comunicació no violenta, des de la investigació corporal i emocional.

12h. “EFECTO SIAM”, de Colectivo Sin Par

Peça curta de dansa contemporània inspirada en la història dels siamesos Chang i Eng Bunker, que explora el concepte d’unió física entre dues persones a través d’un debat mut, emfatitzant així en la dependència inherent de dos éssers humans que van arribar al món dins de la mateixa pell.

12:30h. TAULA REDONA DE LES ESCOLES D’AAEE

Després d’una jornada de reflexió prèvia, duta a terme per representants de les escoles d’AAEE Valencianes, es presentaran en la taula redona de la III Fira EsFERa els següents resultats:

– La visibilització de la realitat que viuen les escoles d’AAEE a la Comunitat Valenciana.
– Les possibilitats i/o alternatives per a resoldre les dificultats que trobem al “PROJECTE DE DECRET del Consell, pel qual es regula a la Comunitat Valenciana l’ensenyament no formal de la música i de les arts escèniques en escoles específiques”.
– Els objectius, com a centres docents, a mig-llarg termini.

S’aprofitarà la jornada per a crear sinergies entre els i les professionals del sector, tant del pla civil com de l’institucional.

16:30h. MOSTRA/XARRADA DELS TALLERS REALITZATS PRÈVIAMENT

19:00h. “PEUS DALT”, d’Spinish Circo

Cinc individus ens embarquen en un viatge entre l’individu i el col·lectiu; compartint diferents universos en un espai comú, en el qual la confusió de la nostra pròpia identitat es relaciona amb l’alteritat i les personalitats dels altres. Expressant-se i relacionant-se a través del circ, el teatre, el moviment i la veu com a llenguatge en la cerca d’un mateix objectiu; sobrepassar l’individu i eixir de l’anonimat. Aconseguirem despertar?

 

 

 

Més info de Fira esFERa en: https://profesionalesdanza.com/projectes/altres-entitats/fira-esfera/