OBERTA CONVOCATÒRIA 2ª EDICIÓ ARRELANT DANSA

 

RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA

REDESCOBRINT I VALORANT EL PATRIMONI HISTÒRIC I CULTURAL

A TRAVÉS DEL COS

2ª EDICIÓ 

 

residencias de creacion arrelant dansa

Amb l’objectiu de generar nous contextos de treball i possibilitats artístiques per als nostres socis i sòcies, APDCV impulsa, amb el suport de la Diputació de València*, la segona edició de les Residències Artístiques en l’entorn rural, Arrelant Dansa.

Aquest projecte de residències artístiques es desenvoluparà al mes de setembre en tres municipis de la subcomarca de la Baronia, per tal de promoure la creació artística en espais no convencionals i en connexió amb realitats perifèriques i les seues comunitats, fomentant el bescanvi entre els i les artistes i les comunitats que les acullen i creant connexions amb públic local i d’altres territoris.

En aquesta edició, comptem amb el comissariat dels nostres socis Alex Guerra i Pere Bodí, Hort-Art, els quals compten amb l’experiència del seu projecte de Residències Relacions Geològiques d’Amor a Faura.

A cada poble una companyia/artista residirà durant cinc dies i adaptarà el seu material coreogràfic a edificis, espais o cases en desús en una modalitat de site-specific que pretendrà habitar-los amb el gest donant-li vida amb el cos que dansa.

Cadascuna de les estades artístiques es conclourà amb una mostra oberta, i les i els artistes compartiran els seus processos creatius que giraran al voltant de la capacitat de resignifació dels espais quotidians mitjançant el cos.

 

2º Edició RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES ARRELANT DANSA

 

Obert convocatòria fins el 20 de juliol de 2023 

 

* Ajudes a la producció, sostenibilitat i activitats pròpies del col.lectiu a la provincia de València per un import de 15.000€.

 

residencias de creacion arrelant dansa