Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Taller de Paula Romero i Aitana Cordero a MOTORS DE CREACIÓ

diciembre 14, 2023 @ 10:00 am - diciembre 16, 2023 @ 1:30 pm

Taller destinat a persones interessades en els processos de creació en dansa i arts vives.

Les pràctiques proposades al taller estan sent construïdes a través de la interlocució entre les dos artistes, partint dels interessos, metodologies i pràctiques de Paula Romero a l’hora de la creació  i que ressonen o poden ressonar en la pràctica artística d’Aitana Cordero.

Les possibles accions de travessar l’espai institucional, travessar els protocols que defineixen a aquest, la manipulació d’objectes inflables en eixe travessar que posen en tensió el cos i l’aire en el transcurs, el mapeig de l’espai i la recerca de la part de darrere de les coses, són alguns dels elements que formaran part del taller.

Algunes altres coincidències a destacar entre els mons estètics i de  metodologies de totes dues creadores que s’estan utilitzant a l´hora de concebre el taller serien: desaparició del subjecte, la petjada o rastre que deixa l’experiència, l’afectació de l’espai, fer el cos visible i invisible, l’experiència del cos que entra en contacte amb altre cos.

Encara definint-se en el diàleg entre les dos creadores, les pràctiques seran eminentment físiques i comptaran amb un treball de recorreguts pel propi museu.

Taller destinat a persones interessades en els processos de creació en dansa i arts vives. Places limitades.

Enviar carta de motivació a : actividades@ivam.es

14,15 i 16 de desembre, de 10h a 13:30h

Detalles

Comienza:
diciembre 14, 2023 @ 10:00 am
Finaliza:
diciembre 16, 2023 @ 1:30 pm
Categoría del Evento: