Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

TALLER ANATOMIA INVENTADA AMB NATALIA FERNANDES

junio 30, 2022 - julio 3, 2022

Taller Anatomia Inventada

Organitzat per Comitè Escèniques amb la col·laboració d’Espai La Granja

 

 

Breu descripció del taller:

Anatomia Inventada és una pràctica que succeeix en la trobada del cos amb la imaginació, treballant les relacions entre mecàniques del cos i imaginaris personals per tal de comprendre el diàleg constant que té lloc al cos mentre ballem. Busquem estratègies tècniques recolzades en imatges per tal de sostenir el cos en moviment. La tensió entre imaginació i la limitació física de cada cos és allò que sosté el continu estudi anatòmic d’un cos en la seua invenció.

Sobre Natalia Fernandes:

Ballarina, coreògrafa i professora de dansa originària de Brasil, establerta en Madrid des de 2017.

Estudiant de Dansa entre els anys 2006 i 2013, rep dues beques d’investigació Alumno-Artista pel SAE-UNICAMP. A l’escena independent de la dansa contemporània de Sao Paulo, comença la seua trajectòria en 2005 treballant de la mà d’artistes brasilers com Mauricio de Oliveira, Sandro Borelli, Alex Soares, Morena Nascimento, Mirian Druwe, entre d’altres.

En 2013, rep una invitació per a ballar amb Nir de Volff – TOTAL BRUTAL, a Berlín. A partir d’eixe moment, comença a col·laborar amb diferents coreògrafs entre Alemania, EEUU i Espanya, com: Cocoon Dance, Sebastian Hirn, Sonia Soares, Abhilash Ningappa, Jesus Rubio, Lucia Marotte i Poliana Lima. En 2021, a Madrid, és una de les seleccionades de la Escuela de Invierno de Conde Duque.

Com a creadora actualment treballa en la nova peça unipersonal ¿Podemos Hablar de Caetano?, que compta amb un equip format per Celso Gimenéz de La Tristura, Vicky Leaks i Blanca Bonet. Aquest projecte té el suport del Centro de Arte Contemporáneo Conde Duque, del Centro Coreográfico Canal, La Caldera en Barcelona, Los Barros (de Elena Córdoba i Carlos Marquerie), Universidad Carlos III de Madrid i la Casa del Brasil. En 2022 és una de les artistes seleccionades per a les Residències Paraiso.

Acompanya el seu procés de ballarina, creadora i investigadora, la seua tasca com a docent amb la creació de l’Anatomia Inventada.

DATES DEL TALLER:

30/06/22 – 03/07/2022.
Lloc: Espai La Granja

Horari: 16:30-20h

Total hores: 14h.

MATRÍCULA: 

  • Preu general: 100€
  • Preu amb descompte per a socis d’associacions de professionals de les arts escèniques: 85€

COM FER LA INSCRIPCIÓ: 

Envia un e-mail a formaciocomite@gmail.com abans del 29 de juny amb

– Nom i cognoms

– Email i telèfon de contacte

 

MÉS INFORMACIÓ: formaciocomite@gmail.com

 

Detalles

Comienza:
junio 30, 2022
Finaliza:
julio 3, 2022

Local

LAGRANJA
Parque de la Granja, Carrer del Pintor Goya, 4, 46100 Burjassot, Valencia
VALENCIA, Valencia 46100 Espanya
+ Google Map
Teléfono:
962 54 23 34
Ver la web Local