Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

SEMINARIS WEB MAIG 2023

mayo 17, 2023 - mayo 31, 2023

 

SEMINARIS WEB MAIG 2023 

FORMACIÓ CONTÍNUA DEL PROFESSIONAL 

 

Aquest mes de maig proposem a les nostres sòcies tres seminaris web; amb aquests seminaris  volem donar resposta a la vostra necessitat formativa al voltant de temàtiques laborals i fiscals.

Suggerim 3 seminaris web gratuïts per a sòcies APDCV els dies 17, 24 i 31 de maig, els dos primers a càrrec de David M. García Gómez. Advocat i Gestor Cultural especialitzat en Dret Laboral, Seguretat Social i Règim Especial Artistes. Gabinet jurídic «IURIS CAUSA & IURIS ART» i el tercer a càrrec d’Andrea Leunda i Ana Airas, àrea legal de AAPDC i APDCV.

17 de maig
LABORALITAT BÀSICA PER A ARTISTES AMB DAVID MIGUEL GARCÍA GÓMEZ advocat i gestor cultural especialitzat en Dret Laboral, Seguretat Social i Règim Especial d’Artistes. Gabinet jurídic «IURIS CAUSA & IURIS ART».
24 de maig
FORMES DE TREBALLAR I FACTURAR AL SECTOR CULTURAL AMB DAVID MIGUEL GARCÍA GÓMEZ advocat i gestor cultural especialitzat en Dret Laboral, Segureta Social i Règim Especial d’Artistes. Gavinet jurídic «IURIS CAUSA & IURIS ART».
31 de maig
INTERMITÈNCIA LABORAL I MESURES QUE AFECTEN AL SECTOR ESTATUT DE L’ARTISTA AMB ANDREA LEUNDA I ANA AIRAS encarregades de l’àrea legal AAPDC i APDCV).
¿QUAN?
17, 24 i 31 de maig de 10:30 a 12:30¿COM?
VIA ZOOM

PREUS per seminari web
Sòcies APDCV gratuït
Sòcies altres associaciones AAEE: 10€.
Altres: 20€

LINK D’INSCRIPCIÓ 

Detalles

Comienza:
mayo 17, 2023
Finaliza:
mayo 31, 2023
https://forms.gle/j7KBHtWiGVzTjZtx5

Local

ZOOM