CONVOCATÒRIA DANSEM JUNTES! UNA CELEBRACIÓ EN TEMPS REAL

CONVOCATÒRIA DANSEM JUNTES!

UNA CELEBRACIÓ EN TEMPS REAL

Per a sòcies APDCV 

 

Amb Dansem Juntes, posem el cos i l’acció al centre de l’experiència: practicar des del cos altres maneres de transmetre coneixement. Una celebració de les pràctiques vives, en temps real, oberta al risc, imprevisible, que aposta per la vivència col·lectiva, fluida i en construcció. Estar fent, ser-hi present. Celebrar juntes.

Seguint el camí iniciat en 2022, l’IVAM, el TEM, La Mutant i l’Espai La Granja amb la col·laboració d’APDCV i AVED, proposem una setmana de la dansa expandida i construïda des del diàleg i la complicitat. Dansem Juntes comença a principis d’abril, amb una formació de Cláudia Dias que servirà de disparador a una altra sèrie de tallers que contaminaran les institucions col·laboradores. Què passaria si ens ajuntàrem per compondre juntes, en temps real, sense idees, coreografies, moviments o gestos prefixats? Què passaria si compartíre un marc temporal i d’atenció entre diferents grups de persones, ballarins, professionals, estudiants, jubilades, aficionats…?

L’ASSOCIACIÓ DE PROFESSIONALS DE DANSA DE LA COMUNITAT VALENCIANA amb motiu del DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA (DID 23) torna a generar xarxes i complicitats per a la celebració del DID 23.

Al costat d’aquestes entitats hem preparat un programa on treballarem amb diferents col·lectius al llarg del mes d’abril per a coincidir totes el divendres 28 d’abril en l’IVAM per a celebrar la festa de la dansa. L’APDCV s’encarrega de treballar amb un grup del Conservatori Superior de Dansa de València pel que traiem aquesta convocatòria per a seleccionar una persona associada que duga a terme l’acció que s’encarregarà APDCV.

Consisteix a transmetre del 25 al 28 d’abril a estudiants del Conservatori Superior de Dansa de València la tècnica CTR* després d’assistir al taller de formació de Clàudia Dies en Espai LaGranja els dies 2,3,4,5 d’abril de 9,00h a 14,00h i acudir a la celebració del Dansem Juntes en l’IVAM el 28 d’abril de 16h a 21h amb el grup d’alumnes i participar de la festa comunitària amb totes les entitats i col·lectius participants.

  • Fins el 22 de març   

 

CONVOCATORIA DANSEM JUNTES SÒCIES APDCV

 

 

Molt aviat més informació de la programació DANSEM JUNTES 2023