Àrea de Política Cultural: Introducció

Àrea de Política Cultural: Introducció

Com a agent cultural, l’APDCV ha d’intervenir en l’articulació de les polítiques culturals en la Comunitat Valenciana, dins del seu dret legítim a la participació social. Entre les nostres obligacions com a associació hi ha, en primer lloc, la d’analitzar i interpretar la realitat del nostre sector per a donar resposta a les seues demandes i necessitats; i, en segon lloc, canalitzar estes demandes, crear estats d’opinió sobre els temes que ens afecten i que es vegen reflectits en la implementació de polítiques culturals.

La nostra relació amb la resta d’entitats socials i amb les administracions públiques constitueix la base per a la implantació d’un mapa d’acció cultural que tinga en compte les necessitats del nostre sector.

A nivell autonòmic, l’APDCV té representació en els organismes i comissions següents: Consell Rector de TGV, Consell assessor del Centre Coreogràfic, comissió de valoració de l’Ajuntament de València, Jurat dels Premis de les Arts Escèniques de TGV, Comissió de Subvencions de les AA.EE. de l’Ajuntam­ent de València, Comissió de Subvencions de les AA.EE. de TGV, etc. A més, col·labora amb múltiples entitats socials, tant a nivell autonòmic com estatal.

Nike LunarEpic Flyknit

El contingut que s’ofereix en esta web requereix una tasca d’actualització constant que, a voltes, no és possible oferir. Si vols saber més sobre algun dels temes que hi apareixen, posa’t contacte amb l’APDCV.

Avís legal